Home / Tag Archives: Zgjedhjet lokale

Tag Archives: Zgjedhjet lokale

KQZ-ja tregon se si duhet të votoni në zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka dhënë sqarime se si duhet të plotësohen fletëvotimet në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 22 tetor të këtij viti. “Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për kryetar të komunës, i cili do të ketë ngjyrë të verdhë, dhe një për Kuvend Komunal, …

Lexo me shume

Njoftim për zgjedhjet lokale 2017

Njoftohen të gjitha subjektet politike, kandidat për kryetar të komunës, kandidat për asambleist dhe kandidatët e pavarur në qytetin e Rahovecit të cilët dëshirojnë që aktivitetet e tyre gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen me 22 tetor 2017,të sponzorizojnë në Radio Aktiv, mund të lajmërohen …

Lexo me shume

KQZ shqyrton vendimet e Supremes

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot do të mbajë mbledhjen e radhës, ku pritet të shqyrtohen vendimet e Gjykatës Supreme, vendime këto që hedhin poshtë decertifikimin e disa kandidatëve nga KQZ, duke ua mundësuar atyre pjesëmarrjen në zgjedhjet lokale. Kështu thonë burime të KosovaPress-it, sipas të cilave pjesë e shqyrtimit të …

Lexo me shume

Fillon fushata për zgjedhjet lokale në Kosovë

Sot edhe zyrtarisht fillon fushata një mujore për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor. Garës për zgjedhje lokale i janë futur 91 subjekte politike. Ndërsa, për kryetar të  Rahovecit kandidatë janë: Idriz Vehapi nga PDK, Visar Korenica nga VV, Smajl Latifi nga AAK, Ibrahim Kryeziu nga …

Lexo me shume