Home / Tag Archives: tubim zgjedhor

Tag Archives: tubim zgjedhor

Tubimi AAK-së dega në Rahovec

AAK-dega në Rahovec me kandidat pë kryetar të Rahovecit Smajl Latifi po vazhdon me fushtaën elektorale për zgjedhjet lokale të 22 tetorit. Tubimi i radhës do të mbahet sot në fshatin Guri i kuq në ora 19:20 në shkollën fillore “31 Marsi” dhe duke vazhduar në fshatin Dobidol me fillim …

Lexo me shume

Tubim elektoral i LDK-së dega në Rahovec

Tubimin elektoral i LDK-së dega në Rahovec për zgjedhjet lokale të 22 tetorit do të vazhdojë në fshatin Fortesë në ora 18:00 në shkollën fillore. Tubimi për fushatën zgjedhore do të vazhdojë në fshatin Sopniq me fillim në ora 19:00 në shkollën fillore dhe në fshatin Potoqan i Ulët  në …

Lexo me shume

Idriz Vehapi hap fushatën në Drenoc

Para një numri të madh të simpatizantëve të PDK-së, në fshatin Drenoc kandidati për kryetar të Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi ka shpalosur programin e tij për udhëheqjen edhe për një mandat katër vjeçar. Programi u prit mjaft mirë nga të pranishmit në këtë tubim dhe premtuan se vota e …

Lexo me shume