Home / Tag Archives: Poezis

Tag Archives: Poezis

Filloi “Festivali Ndërkombëtar i Poezisë”

Sot filloi edicioni i tretë i “Festivalit ndërkombëtar të Poezisë” në Rahovec. Gjatë hapjes së këtij festivali mbajti fjalim përshëndetës drejtori i festivalit Fahredin Shehu dhe kryetari i Komunës së Rahovecit Idriz Vehapi. Ata falenderuan të gjithë organizatorët dhe pjesmarrësit që merrnin  pjesë në këtë festival. E veqanta e hapjes …

Lexo me shume