Home / Tag Archives: Perkujtimor

Tag Archives: Perkujtimor

Tubim përkujtimor për dëshmorët dhe martirët e fshatit Dejnë

Të Hënën me 4 shtator 2017 mbahet tubim përkujtimor për dëshmorët dhe martirët e fshatit Dejnë të Komunës së Rahovecit. Ky manifestim mbahet në përkujtim të dëshmorëve: Arben Bytyqi, Ramiz Krasniqi, Bekim Bytyqi, Qemajl Bytyqi, Xhevdet Krasniqi dhe Milaim Morina.Si dhe martirët: Driton Hoti, Sevdije Hoti, Minkadise  Bytyqi, Leonora Bytyqi, …

Lexo me shume