Home / Tag Archives: Krushë e Mdhe

Tag Archives: Krushë e Mdhe

KB Krusha fillon eksportin për vitin 2017

KB Krusha sot ka filluar eksportin e parë për vitin 2017. Produktet e përgaditura nga gratë e Krushës do të eksportohen në shtetet perendimore si Zvicërr dhe Gjermani. Ndryshe, KB Krusha është formuar nga gratë e veja të fshatit Krushë e Madhe të Komunës së Rahovecit, të cilat humbën me …

Lexo me shume