Home / Tag Archives: Idriz Vehapi

Tag Archives: Idriz Vehapi

Takim me të rinjtë e komunës së Rahovec- Idriz Vehapi

Nën organizimin e Qendrës Rinore “SHL-Kosova”, sot takova shumë të rinj të komunës së Rahovecit dhe biseduam për programin tonë katër vjeçar, ku një vend të veçantë e zënë çështjet që kanë të bëjnë me rininë, arsimimin dhe punësimin e tyre. Takimi me të rinjtë është gjithmonë i veçantë, sepse …

Lexo me shume

Kryetari Vehapi vizitoi ndërmarrjen “Metalservis”

Kryetari i Komunës së Rahovecit Idriz Vehapi, ka vizituar ndërmarrjen “Metalservis” në fshatin Xërxe, e cila merret me prodhimet e pajisjeve për sera dhe pajisjeve tjera metalike. Pronari i firmës “Metalservis”, Zjadin Kerqagu e ka njoftuar kryetarin për të arriturat e këtij biznesi që kryesisht kanë të bëjnë me prodhimin …

Lexo me shume

Idriz Vehapi hap fushatën në Drenoc

Para një numri të madh të simpatizantëve të PDK-së, në fshatin Drenoc kandidati për kryetar të Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi ka shpalosur programin e tij për udhëheqjen edhe për një mandat katër vjeçar. Programi u prit mjaft mirë nga të pranishmit në këtë tubim dhe premtuan se vota e …

Lexo me shume

Vehapi: Punoj drejtë dhe hapur

Kryetari aktual i Rahovecit, njëherësh kandidat i PDK-së për edhe një mandat në krye të komunës, Idriz Vehapi,është shprehur për banorët e fshatrave të komunës së Rahovecit se punoj drejtë dhe hapur. Fushata elektorale e Partisë Demokratike të Kosovës-Dega në Rahovec vazhdoi në fshatin Gegje dhe Malësi e Vogël. Kandidati …

Lexo me shume