Home / Tag Archives: Festivali

Tag Archives: Festivali

Promovimi i librit “Kosova e dashur…ëndrrat e Rahovecit”

  Në ditën e dytë të Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë në Rahovec, u promovua libri “Kosova e dashur…ëndrrat e Rahovecit”  i poetit William Spencer Peters, i përkthyer edhe në gjuhën shqipe nga drejtori dhe organizatori i këtij festivali Fahredin Shehu. Ky libër është shkruar gjatë kohës kur poeti William kishte …

Lexo me shume