Home / Tag Archives: Festival

Tag Archives: Festival

Festivali “Hardh Fest 2017” në Rahovec

Me datë 07.09.2017 filloi edicioni i 16-të i festivalit Hardh Fest 2017 që mbahet në qytetin e Rahovecit.Hapjen zyrtare  të këtij festivali e bëri Kryetari i Komunës së Rahovecit Idriz Vehapi. “Shënuam fillimin e vjeljes së rrushit, e festa ka filluar në Rahovec me mysafirë nga e gjithë Kosova dhe …

Lexo me shume

Programi zyrtar në Hardh Fest 2017

Gjatë ditës së sotme është bërë publike edhe programi zyrtar i Hardh Fest 2017 që mbahet në qytetin e Rahovecit. Festivali i vjeljes së rrushit fillon me 7 shtator 2017 dhe vazhdon deri me 10 shtator 2017, në qytetin e Rahovecit.

Lexo me shume

Filloi “Festivali Ndërkombëtar i Poezisë”

Sot filloi edicioni i tretë i “Festivalit ndërkombëtar të Poezisë” në Rahovec. Gjatë hapjes së këtij festivali mbajti fjalim përshëndetës drejtori i festivalit Fahredin Shehu dhe kryetari i Komunës së Rahovecit Idriz Vehapi. Ata falenderuan të gjithë organizatorët dhe pjesmarrësit që merrnin  pjesë në këtë festival. E veqanta e hapjes …

Lexo me shume

“Mbas verës vjen vera” promovon Kosovën

Me moton “Mbas verës vjen vera “ pritet të nisë festivali i  vjeljes së rrushit Hardh Fest  2017 që bëri bujë edhe jashtë kufijëve të Kosovës. Ky festival  do të mbahet më 7,8,9 dhe 10 shtator në qytetin e Rahovecit. Festa e Vjeljes së Rrushit Hardh Fest është një nga …

Lexo me shume