Home / Tag Archives: Fest

Tag Archives: Fest

Maarvel elektrizon atmosferën në Hardh Fest

Në natën e dytë të festivalit Hardh Fest 2017 që po mbahet në qytetin e Rahovecit ka performuar edhe Dj Maarvel i cili e ka elektrizuar publikun e pranishëm në Hardh Fest. Dj Maarvel është njëri prej djemve të rinj të Rahovecit,djalosh shumë i talentuar i cili performon muzikë elektronike, …

Lexo me shume

Festivali “Hardh Fest 2017” në Rahovec

Me datë 07.09.2017 filloi edicioni i 16-të i festivalit Hardh Fest 2017 që mbahet në qytetin e Rahovecit.Hapjen zyrtare  të këtij festivali e bëri Kryetari i Komunës së Rahovecit Idriz Vehapi. “Shënuam fillimin e vjeljes së rrushit, e festa ka filluar në Rahovec me mysafirë nga e gjithë Kosova dhe …

Lexo me shume

Programi zyrtar në Hardh Fest 2017

Gjatë ditës së sotme është bërë publike edhe programi zyrtar i Hardh Fest 2017 që mbahet në qytetin e Rahovecit. Festivali i vjeljes së rrushit fillon me 7 shtator 2017 dhe vazhdon deri me 10 shtator 2017, në qytetin e Rahovecit.

Lexo me shume