Home / Tag Archives: Bajrami

Tag Archives: Bajrami

Pelegrinët e Haxhit “gjuajnë” djallin me gurë

Besimtarët në mbarë botën kanë festuar ditën e sotme Kurban Bajramin. Vëmendja ishte e fokusuar kryesisht në Pelegrinazhin e Haxhit ku u krye riti i goditjes së djallit me gurë, ndërsa festime pati edhe në vende të tjera përfshirë Egjitpin, Palestinën, Jordaninë dhe Afganistanin. Miliona besimtarë myslimanë të mbledhur për …

Lexo me shume