Home / Tag Archives: Aktiv

Tag Archives: Aktiv

Radio Aktiv, radio më e re në Rahovec

Radio Aktiv me frekuencat 99.4 MHz  filloi punën me program eksperimentues më datë 13 gusht 2017.Radio Aktiv posedon licencë nga KPM-ja dhe është e vendosur zyrtarisht në qytetin e Rahovec. Radio Aktiv eshte  medium privat, duke marrë parasysh mungesen e nje mediumi ne qytetin e Rahovecit falë punës dhe angazhimit …

Lexo me shume