Artikujt e fundit

50 bursa për studentë të Komunës së Rahovecit

Komuna e Rahovecit ka shpallur konkursin për ndarjen e 50 bursave për studentët për vitin akademik 2017/2018 për shkollim universitar. Shuma e bursës  është  50 euro për një muaj në shumën e përgjithshme prej 500 eurove për vitin akademik të studimeve. Kriteret për ndarjen e bursave: -Nota mesatare; -Numri i …

Lexo me shume

“Mbas verës vjen vera” promovon Kosovën

Me moton “Mbas verës vjen vera “ pritet të nisë festivali i  vjeljes së rrushit Hardh Fest  2017 që bëri bujë edhe jashtë kufijëve të Kosovës. Ky festival  do të mbahet më 7,8,9 dhe 10 shtator në qytetin e Rahovecit. Festa e Vjeljes së Rrushit Hardh Fest është një nga …

Lexo me shume