Artikujt e fundit

“Mbas verës vjen vera” promovon Kosovën

Me moton “Mbas verës vjen vera “ pritet të nisë festivali i  vjeljes së rrushit Hardh Fest  2017 që bëri bujë edhe jashtë kufijëve të Kosovës. Ky festival  do të mbahet më 7,8,9 dhe 10 shtator në qytetin e Rahovecit. Festa e Vjeljes së Rrushit Hardh Fest është një nga …

Lexo me shume

Radio Aktiv, radio më e re në Rahovec

Radio Aktiv me frekuencat 99.4 MHz  filloi punën me program eksperimentues më datë 13 gusht 2017.Radio Aktiv posedon licencë nga KPM-ja dhe është e vendosur zyrtarisht në qytetin e Rahovec. Radio Aktiv eshte  medium privat, duke marrë parasysh mungesen e nje mediumi ne qytetin e Rahovecit falë punës dhe angazhimit …

Lexo me shume