Artikujt e fundit

KONKURS

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës: 1. Mjek i praktikës së përgjithshme,     2 vende pune 2. Infermier i/e të praktikës së përgjithshme,      1 vend pune Për më shumë informata shiko shpalljen më poshtë: #rahovecpost  

Lexo me shume

Raporti 100 Ditor i Qeverisjes Komunale nga Smajl Latifi.

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka përgatitur raportin e  punës për 100 ditët e Qeverisjes Komunale nga data 22 Dhjetor 2017 deri me 31 Mars 2018. Në kuadër të këtij raporti është paraqitur në mënyrë detale të gjitha punët e kryera nga Qeverisja Komunale, përkatësisht drejtoritë përkatëse, punë …

Lexo me shume

Parkimi në vende jo-adekuate.

Këshilli i prindërve të Shkollës Fillore “Isa Boletini” ka adresuar problemin e trotuarit, ku nxënësit  e kësaj shkolle nuk janë të sigurt të ecin nëpër troatuare , por poashtu as nuk kanë mundësi pasi që vendi aty  është bërë një ”parking” . Nga e hëna ky problem do t’i adresohet  Policisë,  …

Lexo me shume