Artikujt e fundit

Forumi rinor i LDK-së organizon mbrëmje rinore

Forumi rinor i Lidhjes Demokratike të Kosovës dega në Rahovec organizon mbrëmje rinore sot në ora 20:30. Kjo mbrëmje rinore mbahet në Tosca Lounge Bar, si dhe për disponim të të pranishmëve do të këndoi live Elizabeta Krasniqi. Hapsirë e sponzorizuar nga LDK-Dega në Rahovec  

Lexo me shume

Tubimi përmbyllës i AAK-së

Nesër në ora 16:15 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” në Rahovec AAK përmbyll fushatën elektoral për zgjedhjet e 22 tetorit. I pranishëm në tubim do të jetë edhe kryetari i AAK-së, njëkohësisht edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj. Hapsirë e sponzorizuar nga AAK-Dega në Rahovec

Lexo me shume

Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec

Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec Njoftohen të gjithë fermerët, vreshtarët, verëtarët, afarist dhe përpunuesit e prodhimeve bujqësore të Komunës së Rahovecit se sot, Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec, organizon takim ku do të diskutohet programi që ka të bëjë me bujqësi dhe prodhimet bujqësore. Në këtë …

Lexo me shume