Artikujt e fundit

Të dyshuarit për vrasjen e Aulon Zekës mbesin në paraburgim

Gjykata e Apelit e Kosovës, ka refuzuar si të pa bazuara me 21.09.2017, ankesat e avokatëve mbrojtës kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji, ndaj dy të miturve nga Prishtina. Apeli ka lënë në fuqi aktvendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, të datës 18.09.2017. Të miturit në fjalë, …

Lexo me shume

KQZ-ja tregon se si duhet të votoni në zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka dhënë sqarime se si duhet të plotësohen fletëvotimet në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 22 tetor të këtij viti. “Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për kryetar të komunës, i cili do të ketë ngjyrë të verdhë, dhe një për Kuvend Komunal, …

Lexo me shume