Artikujt e fundit

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët e kësaj drejtorie, kanë nisur dhënien e gjobave mandatore për hedhësit e mbeturinave në vende ku është e ndaluar me ligj dhe për këtë deri më tani janë shqiptuar tri gjoba. Përmes njoftimit të publikuar …

Lexo me shume

Edon Cana – Ambasadori i ri i Kosovës në Bullgari.

Është emëruar edhe një Ambasador i ri i Kosovës në një prej shteteve të huaja. Edon Cana është pikërisht i emëruari më i ri si ambasador i Republikës së Kosovës në Bullgari, me seli në Sofje. Cana ka konfirmuar për Indeksonline se është dekretuar nga ana e Presidentit të Kosovës, …

Lexo me shume

SHL-Kosova organizoi debat me tema Siguria në Shkolla, Cilësia në Arsim, Aktivizimi i të rinjve dhe përmirësimin e gjendjes së përgjithshme për aktivizimin rinor

Në lokalet e Qendrës Rinore SHL-Kosova, në qytetin e Rahovecit sot u organizua debat me tema Siguria në Shkolla, Cilësia në Arsim, Aktivizimi i të rinjve dhe përmirësimin e gjendjes së përgjithshme për aktivizimin rinor. Në debat të pranishëm ishin Smajl Latifi, kryetar i Komunës, Avni Morina drejtor i DKA-së, …

Lexo me shume