Home / Uncategorized

Uncategorized

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership (Leadership of 22nd Century) Je student/e apo ende në shkollë të mesme? Dëshiron të bëhesh një lider në sektorin privat apo atë shtetërore? Ke njohuri të mirë të gjuhës angleze? Dëshiron të mesosh nga historia e më të mirëve? Ke deshirë ta zgjosh liderin brenda teje? ……………………………… …

Lexo me shume

KONKURS

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës: 1. Mjek i praktikës së përgjithshme,     2 vende pune 2. Infermier i/e të praktikës së përgjithshme,      1 vend pune Për më shumë informata shiko shpalljen më poshtë: #rahovecpost  

Lexo me shume

Në kuadër të “Javës së Heronjëve dhe Dëshmorëve në Komunën e Rahovecit” do të mbahet marshi i Trupave të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) .

  Nga 5 maji do të mbahet “Java e heronjëve dhe dëshmorëve të Komunës së Rahovecit”, me ç’rast do të organizohen manifestime të shumta kulturore e sportive. Aktivitetet organizohen nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Rahovecit, Smajl Latifi në bashkëpunim me OVL e UÇK-së në Rahovec dhe këshillin organizues …

Lexo me shume