Home / Komuna jonë (page 2)

Komuna jonë

Në kuadër të “Javës së Heronjëve dhe Dëshmorëve në Komunën e Rahovecit” do të mbahet marshi i Trupave të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) .

  Nga 5 maji do të mbahet “Java e heronjëve dhe dëshmorëve të Komunës së Rahovecit”, me ç’rast do të organizohen manifestime të shumta kulturore e sportive. Aktivitetet organizohen nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Rahovecit, Smajl Latifi në bashkëpunim me OVL e UÇK-së në Rahovec dhe këshillin organizues …

Lexo me shume

Pritje të gjata të pensionistëve.

Në zyrën e RadioAktiv-it, dje më datë 26 prill një qytetar që preferoj të mbetet anonim na informoj për një situatë problematike në Bankën e BPB-së në Rahovec. Sipas tij/saj kjo bankë  nuk po i trajton si duhet klientët e tyre, e në këtë rast kemi të bëjmë me persona …

Lexo me shume

NJOFTIM

Mbledhja e tretë e rregullt  e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), në Komunën e Rahovecit do të mbahet më 26 Prill 2018,  me fillim në ora 10.00, në sallën e Kuvendit Komunal në Rahovec dhe për këtë mbledhje , kryesuesi  së bashku me  Kryetarin e Komunës,  Smajl Latifi,  …

Lexo me shume

NJOFTIM

Organizata e  veteranëve të luftës te Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Rahovec ju fton që të merrni pjesë në tubimin gjithëpopullor për shënimin e 20-vjetorit të daljes publike të UÇK-së për herë të parë në Zonën Operative të Pashtrikut. Tubimi mbahet më datë : 26.04.2018 në vendin e daljes publike …

Lexo me shume

Të shtunen KB Rahoveci dhe KB Ylli

KB Rahoveci të shtunen do të përballet me KB Yllin. Ndeshja do të zhvillohet në ora 16:00 në palestren e qytetit të Gjakoves. “Të shtunën të gjithë në Gjakovë, në përkraje të Rahovecit, skuadra e zemrës ka nevojë për përkrahje. Shihemii…”-thuhet në faqen zyrtare të KB Rahovecit.

Lexo me shume