Home / Komuna jonë

Komuna jonë

4 vite kaluan, ndërsa hetimet ende po vazhdojnë.

Edhe 4 vjet pas vrasjes së Elvis Pistës organet e ndjekjes nuk kanë arritur ta sigurojnë asnjë provë, e cila do të dërgonte te zbardhja e vrasjes së kandidatit të PDK-së për deputet të Kuvendit të Kosovës. Prokuroria Themelore e Gjakovës edhe pas intervistimit të disahershëm të dëshmitarëve nuk ka …

Lexo me shume

Aktivitetet për shënimin e “Javës së dëshmorëve dhe heronjëve të Komunës së Rahovecit” kanë vazhduar me organizimin e Marshit të FSK-së

Gjatë ditës së djeshme , në Komunën e Rahovecit në kuadër të “Javës së heronjëve dhe deshmorëve të Komunës së Rahovecit”, Trupat e Forcës së Sigurisë së Kosovës, kanë mbajtur  Marsh në nderim të jetës dhe veprës së të rënëve për Lirinë e Kosovës. Marshin e tyre Trupat e Forcës …

Lexo me shume

KONKURS

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës: 1. Mjek i praktikës së përgjithshme,     2 vende pune 2. Infermier i/e të praktikës së përgjithshme,      1 vend pune Për më shumë informata shiko shpalljen më poshtë: #rahovecpost  

Lexo me shume

Raporti 100 Ditor i Qeverisjes Komunale nga Smajl Latifi.

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka përgatitur raportin e  punës për 100 ditët e Qeverisjes Komunale nga data 22 Dhjetor 2017 deri me 31 Mars 2018. Në kuadër të këtij raporti është paraqitur në mënyrë detale të gjitha punët e kryera nga Qeverisja Komunale, përkatësisht drejtoritë përkatëse, punë …

Lexo me shume

Parkimi në vende jo-adekuate.

Këshilli i prindërve të Shkollës Fillore “Isa Boletini” ka adresuar problemin e trotuarit, ku nxënësit  e kësaj shkolle nuk janë të sigurt të ecin nëpër troatuare , por poashtu as nuk kanë mundësi pasi që vendi aty  është bërë një ”parking” . Nga e hëna ky problem do t’i adresohet  Policisë,  …

Lexo me shume

Në kuadër të “Javës së Heronjëve dhe Dëshmorëve në Komunën e Rahovecit” do të mbahet marshi i Trupave të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) .

  Nga 5 maji do të mbahet “Java e heronjëve dhe dëshmorëve të Komunës së Rahovecit”, me ç’rast do të organizohen manifestime të shumta kulturore e sportive. Aktivitetet organizohen nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Rahovecit, Smajl Latifi në bashkëpunim me OVL e UÇK-së në Rahovec dhe këshillin organizues …

Lexo me shume