Home / admin

admin

SHL-Kosova organizoi garë në futboll të vogël.

Me kërkesë të nxënësve të shkollave fillore të Rahovecit,  SHL-Kosova mbajti Garë në Futboll të vogël ku pjesmarrëse ishin vetëm vajza. Kjo garë u mbajt në fushen e sportit në Shkollën Fillore ‘’Bekim Sylka’’në Rahovec. Gara u referua nga profesoresha Arbnora Sokoli, e cila gjithmonë e përkrah rininë për organizime …

Lexo me shume

Regjistrohet pasuria jo-financiare e Komunës së Rahovecit.

Njërin ndër vendimet e para të nënshkruar nga ana e Kryetarit të Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka qenë vendimi për formimin e komisionit për regjistrimin e pasurisë jo-financiare në Komunën e Rahovecit. Për mos regjistrimin e pasurisë jo-financiare Auditori i Përgjithshëm, në vazhdimësi ka dhënë rekomandime që të bëhen …

Lexo me shume

SHL-Kosova organizoi debat me tema Siguria në Shkolla, Cilësia në Arsim, Aktivizimi i të rinjve dhe përmirësimin e gjendjes së përgjithshme për aktivizimin rinor

Në lokalet e Qendrës Rinore SHL-Kosova, në qytetin e Rahovecit sot u organizua debat me tema Siguria në Shkolla, Cilësia në Arsim, Aktivizimi i të rinjve dhe përmirësimin e gjendjes së përgjithshme për aktivizimin rinor. Në debat të pranishëm ishin Smajl Latifi, kryetar i Komunës, Avni Morina drejtor i DKA-së, …

Lexo me shume

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership (Leadership of 22nd Century) Je student/e apo ende në shkollë të mesme? Dëshiron të bëhesh një lider në sektorin privat apo atë shtetërore? Ke njohuri të mirë të gjuhës angleze? Dëshiron të mesosh nga historia e më të mirëve? Ke deshirë ta zgjosh liderin brenda teje? ……………………………… …

Lexo me shume

4 vite kaluan, ndërsa hetimet ende po vazhdojnë.

Edhe 4 vjet pas vrasjes së Elvis Pistës organet e ndjekjes nuk kanë arritur ta sigurojnë asnjë provë, e cila do të dërgonte te zbardhja e vrasjes së kandidatit të PDK-së për deputet të Kuvendit të Kosovës. Prokuroria Themelore e Gjakovës edhe pas intervistimit të disahershëm të dëshmitarëve nuk ka …

Lexo me shume