Home / Komuna jonë / SHL-Kosova organizoi garë në futboll të vogël.

SHL-Kosova organizoi garë në futboll të vogël.

Me kërkesë të nxënësve të shkollave fillore të Rahovecit,  SHL-Kosova mbajti Garë në Futboll të vogël ku pjesmarrëse ishin vetëm vajza.

Kjo garë u mbajt në fushen e sportit në Shkollën Fillore ‘’Bekim Sylka’’në Rahovec.

Gara u referua nga profesoresha Arbnora Sokoli, e cila gjithmonë e përkrah rininë për organizime të tilla , andaj ishte edhe ajo e cila e ndau  shpërblimin e vendit të parë për Shkollën fituese  ‘’Ardhmeria’’  si dhe medaljet për lojtaret më të mira të secilës shkollë garuese.

Më poshtë i keni disa fotografi ku shihet aktiviteti.

 

About admin

Check Also

Edon Cana – Ambasadori i ri i Kosovës në Bullgari.

Është emëruar edhe një Ambasador i ri i Kosovës në një prej shteteve të huaja. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *