Home / Uncategorized / Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership (Leadership of 22nd Century)

Je student/e apo ende në shkollë të mesme?
Dëshiron të bëhesh një lider në sektorin privat apo atë shtetërore?
Ke njohuri të mirë të gjuhës angleze?
Dëshiron të mesosh nga historia e më të mirëve?
Ke deshirë ta zgjosh liderin brenda teje?
………………………………
Atëherë regjistrohu për trajnimin e lidershipit që do të mbahet në SHL Kosova (Qendra Rinore Rahovec) me datën 31.05.2018 nga ora 10:00 – 16:00.

I gjithë trajnimi dhe çertefikimi është falas për studentë dhe nxënës të shkollave të mesme.

Regjistrohu me vetëm një thirje (049 933 706) ose në email: sihena.duraku@shl-kosova.org
Do të ketë vend vetëm për 15 aplikant të parë që i plotësojnë kushte.

Më poshtë mund ta gjeni Agjenden e këtij Trajnimi

 

About admin

Check Also

Këngëtari i famshëm botëror kopjon këngen e Labinot Rexhës

Këngëtari i famshëm botëror i hitit “Migna Migna Spiktakci Hayko”  akuzohet për vjedhjen e  kënges …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *