Home / Komuna jonë / KONKURS

KONKURS

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës:

1. Mjek i praktikës së përgjithshme,     2 vende pune

2. Infermier i/e të praktikës së përgjithshme,      1 vend pune

Për më shumë informata shiko shpalljen më poshtë:

#rahovecpost

 

About demira kruezi

Check Also

Publikohet “Indeksi i Konkurrueshmërisë së Komunave” Komuna e Rahovecit e dyta në nivel vendi

Studimi MCI USAID është prezantuar dje në Prishtinë dhe në bazë të këtij indeksi për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *