Home / Komuna jonë / Raporti 100 Ditor i Qeverisjes Komunale nga Smajl Latifi.

Raporti 100 Ditor i Qeverisjes Komunale nga Smajl Latifi.

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka përgatitur raportin e  punës për 100 ditët e Qeverisjes Komunale nga data 22 Dhjetor 2017 deri me 31 Mars 2018. Në kuadër të këtij raporti është paraqitur në mënyrë detale të gjitha punët e kryera nga Qeverisja Komunale, përkatësisht drejtoritë përkatëse, punë këto të cilat janë në përputhje të plotë me zotimet e qeverisë të dhëna para qytetarëve të Komunës së Rahovecit. Në këtë raport është gjenden të dhëna transparente, të cilat janë një bazë e mirë për të dëshmuar Qeverisje të mirë dhe të përgjegjshme.

Mund të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe aty e keni raportin 100 ditor të Qeverisjes Komunale të Smajl Latifit.

 

https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2018/05/Raporti-i-punes-per-100-ditet-e-Qeverisjes-Komunale-22-Dhjetor-2017-31-Mars-2018.pdf

#rahovecpost

 

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *