Home / Komuna jonë / Parkimi në vende jo-adekuate.

Parkimi në vende jo-adekuate.

Këshilli i prindërve të Shkollës Fillore “Isa Boletini” ka adresuar problemin e trotuarit, ku nxënësit  e kësaj shkolle nuk janë të sigurt të ecin nëpër troatuare , por poashtu as nuk kanë mundësi pasi që vendi aty  është bërë një ”parking” .

Nga e hëna ky problem do t’i adresohet  Policisë,  dhe pastaj shpresojmë që nuk do ketë më probleme të tilla.

 

 

About demira kruezi

Check Also

Aktivitetet për shënimin e “Javës së dëshmorëve dhe heronjëve të Komunës së Rahovecit” kanë vazhduar me organizimin e Marshit të FSK-së

Gjatë ditës së djeshme , në Komunën e Rahovecit në kuadër të “Javës së heronjëve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *