Home / Komuna jonë / Kutitë e rrymës paraqesin rrezik për qytetarët e lagjes ”SHeh Mihedin”.

Kutitë e rrymës paraqesin rrezik për qytetarët e lagjes ”SHeh Mihedin”.

Në rrugën ”Sheh Mihedin” , afër shkollës ”Bekim Sylka”  kutitë ku janë të vendosur njehsorët e rrymës  të KEDS-it , dhe të vendosur në trotuar janë të rrezikshme për qytetarët që jetojnë dhe veprojnë në atë lagje. Kjo kuti e hapur paraqet rrezik posaqërisht për fëmijet që vijojnë mësimin  në shkollën ”Bekim Sylka” ,  dhe që nuk e njohin rrezikun që ju kanoset.

Shpresojmë që KEDSi t’i rregullojë më shpejtë, para se të ndodhë ndonjë tragjedi.

 

 

 

About demira kruezi

Check Also

Publikohet “Indeksi i Konkurrueshmërisë së Komunave” Komuna e Rahovecit e dyta në nivel vendi

Studimi MCI USAID është prezantuar dje në Prishtinë dhe në bazë të këtij indeksi për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *