Home / Lajme / Këngëtari i famshëm botëror kopjon këngen e Labinot Rexhës

Këngëtari i famshëm botëror kopjon këngen e Labinot Rexhës

Këngëtari i famshëm botëror i hitit “Migna Migna Spiktakci Hayko”  akuzohet për vjedhjen e  kënges të këngëtarit të mirënjohur nga Rahoveci  Labinot Rexha ft Loni “Jam i lumtur pa ty”.

Labinoti gjatë një interviste me Radio Aktiv-in deklaron se tani e kanë bllokuar këngën e këngëtarit Hayko tash një muaj , por pasi ai ka pranuar që e ka kopjuar dhe e kanë lejuar të jetë në Youtube dhe tani presin që gjyqi të vendos. “Dua nga shikimet të jenë 100% për mua  kurse Hayko thotë 50% , ndersa të autorizuarit e këngëve dhe video klipeve të mija ne youtube  “Arkiva Shqip” janë në proces e sipër.Poashtu ju mund t’i dëgjoni këngët e lartpërmendura dhe t’a bëni krahasimin”.

About admin

Check Also

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership (Leadership of 22nd Century) Je student/e apo ende në shkollë të mesme? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *