Home / Komuna jonë / Të shtunen KB Rahoveci dhe KB Ylli

Të shtunen KB Rahoveci dhe KB Ylli

KB Rahoveci të shtunen do të përballet me KB Yllin.

Ndeshja do të zhvillohet në ora 16:00 në palestren e qytetit të Gjakoves.

“Të shtunën të gjithë në Gjakovë, në përkraje të Rahovecit, skuadra e zemrës ka nevojë për përkrahje. Shihemii…”-thuhet në faqen zyrtare të KB Rahovecit.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *