Home / Komuna jonë / Fillon kubëzimi i rrugëve në fshatin Reti e Poshtme

Fillon kubëzimi i rrugëve në fshatin Reti e Poshtme

Në fshatin Reti e Poshtme të Komunë së Rahvecit kanë filluar punimet për kubëzimin e rrugëve, të cilat pritet të përfundojnë shumë shpejt.

Në këtë fshat janë duke vzhduar punimet për infrastrukturen rrugore dhe së shpejti banorët e këtij fshati do të mund t’i kenë të përfunduara, të cilat më të lehtë jetën në këtë fshat  bëhet e ditur nga zyra për informin e Komunës së Rahovecit.

 

 

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *