Home / Komuna jonë / Fëmijët e SOS fshatit sot vizituan Rahovecin

Fëmijët e SOS fshatit sot vizituan Rahovecin

Fëmijët e SOS fshatin gjatë ditës së sotme kanë vizitur qytetin e Rahovecit, të cilët janë pritur nga Radio Aktiv, Iniciativa Pozitive dhe qytetarë të Rahovecit.

Ky është njoftimi i plotë për këtë vizitë nga Iniciativa Pozitive:

Me iniciativë nga Djellza Mullabazi sot në qytetin tonë erdhën për vizitë fëmijët e SOS fshatit të fëmijëve. Ata…

Posted by Iniciativa Pozitive on Saturday, October 28, 2017

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *