Home / Kronikë Zgjedhore / Forumi rinor i LDK-së organizon mbrëmje rinore

Forumi rinor i LDK-së organizon mbrëmje rinore

Forumi rinor i Lidhjes Demokratike të Kosovës dega në Rahovec organizon mbrëmje rinore sot në ora 20:30.

Kjo mbrëmje rinore mbahet në Tosca Lounge Bar, si dhe për disponim të të pranishmëve do të këndoi live Elizabeta Krasniqi.

Hapsirë e sponzorizuar nga LDK-Dega në Rahovec

 

About admin

Check Also

Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec

Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec Njoftohen të gjithë fermerët, vreshtarët, verëtarët, afarist …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *