Home / Komuna jonë / Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec

Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec

Njoftim nga Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec
Njoftohen të gjithë fermerët, vreshtarët, verëtarët, afarist dhe përpunuesit e prodhimeve bujqësore të Komunës së Rahovecit se sot, Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec, organizon takim ku do të diskutohet programi që ka të bëjë me bujqësi dhe prodhimet bujqësore.

Në këtë takim të pranishëm do të jenë prof.Dr Idriz Vehapi, kandidat për Kryetar të Komunës së Rahovecit dhe Kadri Veseli, Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës.

Data: 16 tetor 2017

Vendi i takimit: Hotel Park Plazza në Rahovec
Ora: 19:00

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *