Home / Kronikë Zgjedhore / Idriz Vehapi gjen përkrahje të madhe nga të rinjtë e Rahovecit

Idriz Vehapi gjen përkrahje të madhe nga të rinjtë e Rahovecit

Të rinjtë e komunës së Rahovecit i dhanë përkrahje të madhe  për të vazhduar edhe një mandat tjetër kryetarit Idriz Vehapi.
Krytari aktual dhe kandidati për kryetar të Rahovecit nga radhët e PDK-së Prof.Dr. Idriz Vehapi mbrëm është takuar me të rinjtë e komunës së Rahovecit, në një mbrëmje festive të organizuar nga Rinia Demokratike e Kosovës.

Hapsirë e sponzorizuar nga LDK-Dega në Rahovec

About admin

Check Also

Tubimi përmbyllës i AAK-së

Nesër në ora 16:15 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” në Rahovec AAK përmbyll fushatën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *