Home / Kronikë Zgjedhore / LDK gjen përkrahje të madhe në lagjen e Bilallëve në Ratkoc

LDK gjen përkrahje të madhe në lagjen e Bilallëve në Ratkoc

LDK-Dega në Rahovec me kandidat për kryetar të Rahovecit Ibrahim Kryezi, ka vizituar lagjen e Bilallëve në fshatin Ratkoc të komunës së Rahovecit ku ka gjetur një përkrahje të madhe.

“Një tjetër takim i bukur në lagjen e Bilallëve në Ratkoc të Rahovecit.

Banorët e kësaj lagjeje, e dëgjuan planprogramit tim që kam për komunën e Rahovecit dhe ma dhanë përkrahjen e tyre për të fituar në zgjedhjet komunale të 22 tetorit.

Çdo ditë e më shumë, përkrahja për LDK’në po bëhet më e madhe dhe sigurisht që kjo do të shpërblehet pas fitores së LDK’së në Rahovec, sepse po atë ditë do të fillojë puna me njerëz të ndershëm, me duar të pastra dhe që i duan të mirën Rahovecit që ka vite që vuan nga e keqja dhe qytetarët që përballen me probleme të shumta.”- ka shkruar në faqen e tij Ibrahim Kryeziu.

 

Hapsirë e sponzorizuar nga LDK-Dega në Rahovec

About admin

Check Also

Tubimi përmbyllës i AAK-së

Nesër në ora 16:15 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” në Rahovec AAK përmbyll fushatën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *