Home / Komuna jonë / Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll

Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll

Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll

Ka përfunduar ndeshja i xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll në ligën e dytë grupi B, e cila është zhvilluar sot në Tërnje K. Ferizaj.
FT
K.F Tefik Çanga 0 : 6 K.F XËRXA

Golashenuesit:
Almir Kryeziu 
Musa Thaqi 
Arlind Sejfullahu 
Kushtrim Gashi 

Pra të nderuar dashamirë të futbollit K.F Xërxa, jo vetëm me rezultate bindëse që po tregon deri me tani, K.F Xërxa, por edhe me spektakël në lojë është duke treguar vazhdimisht.

Njëkohësisht falënderojmë Qendrën Tregtare QTX z. Hekuran Popaj, i cili për klubin tonë të Dielën e kaluar pagoi mbi 350 euro pagesë për Rreferat dhe drekën për lojtarë. Ndërsa sot drekën për lojtarë e pagoj në vlerë prej 100 euro Dardan Muharrem Kurpali. Faleminderit Dardan.

Të gjitha subjektet afariste dhe personat fizik që kanë ndihmuar javën e kaluar financiarisht i falënderojmë përzemërsisht për ndihmën e dhënë deri me tani dhe së shpejti do ta publikojmë edhe listën e të gjithë atyre subjekteve afariste dhe individëve të ndryshëm.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *