Home / Komuna jonë / Takim me të rinjtë e komunës së Rahovec- Idriz Vehapi

Takim me të rinjtë e komunës së Rahovec- Idriz Vehapi

Nën organizimin e Qendrës Rinore “SHL-Kosova”, sot takova shumë të rinj të komunës së Rahovecit dhe biseduam për programin tonë katër vjeçar, ku një vend të veçantë e zënë çështjet që kanë të bëjnë me rininë, arsimimin dhe punësimin e tyre.
Takimi me të rinjtë është gjithmonë i veçantë, sepse në mesin e tyre ka shumë energji, kretivitet dhe vullnet për ta zhvilluar vendin.

I sigurova ata dhe të gjithë të rinjtë e komunës së Rahovecit, se, përveç mundësive që ka Komuna, do të gjejmë edhe mundësi tjera për avancimin e pozitës së tyre dhe përmirësimin e kushteve për të ardhme më të mirë

About admin

Check Also

Aktivitetet për shënimin e “Javës së dëshmorëve dhe heronjëve të Komunës së Rahovecit” kanë vazhduar me organizimin e Marshit të FSK-së

Gjatë ditës së djeshme , në Komunën e Rahovecit në kuadër të “Javës së heronjëve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *