Home / Kronikë Zgjedhore / PDK reagon ndaj veprimit të Visar Korenicës

PDK reagon ndaj veprimit të Visar Korenicës

Partia Demokratike e Kosovës dega në Rahovec ka reaguar ndaj veprimit të kandidati për kryetar nga radhët e Vetëvendosjes, i cili shfrytëzoi rastin pasi që një nga banerat (posterët) të dëmtuar të kryetarit Z.Idriz Vehapi e keqpërdori për t’i ndihmuar vetes dhe i mbuloi drunjtë në oborrin e tij, njëkohësisht foton e ka postuar në rrjetin social Facebook, në faqen e tij zyrtare.

Ky është reagimi i plotë i PDK-së dega në Rahovec:

“Partia Demokratike e Kosovës-DeKandidati për kryetar nga radhët e Vetëvendosjes, shfrytëzoi rastin pasi që një nga banerat (posterët) të dëmtuar të kryetarit Z.Idriz Vehapi e keqpërdori për t’i ndihmuar vetes dhe i mbuloi drunjtë në oborrin e tij, njëkohësisht foton e ka postuar në rrjetin social Facebook, në faqen e tij zyrtare. Shihet qartë që ka bërë shkelje ligjore në bazë të ligjit për zgjedhjet lokale.ga Rahovec reagon ndaj kandidatit të Vetëvendosjes Visar Korenica që shihet në vazhdimësi se nuk ka përvojë në politik dhe bënë shkelje drastike ligjore, i cili shfrytëzoi rastin mbrëmë për shkak të motit jo të mirë, ku pothuajse të gjitha banerat (posterët) të vendosura të subjekteve politike në Komunën e Rahovecit janë dëmtuar nga moti i ligët (erërat).

Kandidati për kryetar nga radhët e Vetëvendosjes, shfrytëzoi rastin pasi që një nga banerat (posterët) të dëmtuar të kryetarit Z.Idriz Vehapi e keqpërdori për t’i ndihmuar vetes dhe i mbuloi drunjtë në oborrin e tij, njëkohësisht foton e ka postuar në rrjetin social Facebook, në faqen e tij zyrtare. Shihet qartë që ka bërë shkelje ligjore në bazë të ligjit për zgjedhjet lokale.

Partia Demokratike e Kosovës-Dega Rahovec zyrtarisht e ka përgatitur ankesën që do t’i drejtohet KQZ-së për këtë veprim skandaloz- të ulët dhe jo serioz nga kandidati i Vetëvendosjes.”

 

Hapsirë e sponzorizuar nga PDK-Dega në Rahovec

About admin

Check Also

Tubimi përmbyllës i AAK-së

Nesër në ora 16:15 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” në Rahovec AAK përmbyll fushatën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *