Home / Bujqësia / KB Krusha pjesmarrëse në “Anuga 2017”

KB Krusha pjesmarrëse në “Anuga 2017”

KB Krusha me prodhimet e veta po merr pjesë në Panairin më të madh ndërkombëtar të industrisë ushqimore“Anuga 2017” i cili po mbahet në Këln të Gjermanisë.

Kosova prezantohet për herë të parë me brendin e ri: “Kosovo ready for you (Kosova gati për ju)” dhe slloganin “Kosovo ready for you to trade (Kosova gati për jut ë tregoni)”.

Përveq KB Krushes pjesmarrëse në këtë panair janë edhe kompani të tjera nga Kosova si: “AMO”, “Ujë Rugove”, “Frutex”, “Abi&Elif 19”, “MOEA”, “ASK Foods” dhe “EuroFruti” të cilat po prezantojnë produktet e tyre krahas 7400 ekspozuesve tjerë në këtë panair.

Panairi mbahet nga data 7 deri më 11 tetor 2017 në Këln të Gjermanisë.

About Dorentina Thaqi

Check Also

Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll

Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll Ka përfunduar ndeshja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *