Home / Kronikë Zgjedhore / Ibrahim Kryeziu viziton bizneset në Rahovec

Ibrahim Kryeziu viziton bizneset në Rahovec

 

Kandidati i propozuar nga LDK për kryetar të Komunës së Rahovecit ka vizituar ndërmarrje të cilat gjenden në Rahovec.

Kryeziu vizitoi  ndërmarrjen për prodhimin e xhamave “Dina Glass” , ndërmarrja e prodhimit të shtyllave të betonit “Haxhibeqiri”, fabrika e plastikës “Zyka Plast” si dhe ndërmarrja prodhuese për fuqin e drurit “Beha-N”

Po ashtu, kandidati për kryetar të Rahovecit theksoi se bizneset që kanë prodhimtari vendore do të kenë përkrahjen e duhur nga komuna e Rahovecit me fitoren e LDK’së pas 22 tetorit.

Kryeziu u premtoi pronarëve që do të ndërtoj zonën industriale e cila konsiderohet mjaft e nevojshme në Rahovec.

Gjithashtu, i njoftoi bizneset për zonën ekonomike që do të ndërtohet në Rahovec dhe i premtova që do të kenë përkrahjen e duhur nga unë si kryetar i Rahovecit.

 

Hapsirë e sponzorizuar nga LDK-Dega në Rahovec

 

About admin

Check Also

Tubimi përmbyllës i AAK-së

Nesër në ora 16:15 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” në Rahovec AAK përmbyll fushatën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *