Home / Komuna jonë / “Dëshmitë e heshtura” prezantohet në West Nordic International Film Festival

“Dëshmitë e heshtura” prezantohet në West Nordic International Film Festival

Nga data, 19 – 21 tetor 2017, në Alesund të Norvegjisë, në Festivalin Ndërkombëtar të Filmave ( West Nordic International Festival), do të shfaqet edhe filmi dokumentar nga Kosova “DËSHMITË E HESHTURA”.

Ky film dokumentar i kushtohet viktimave të luftës në Krushë të Madhe të Kosovës dhe padrejtësive të Gjykatës Ndërkombetare kundrejtë dëshmive reale.

Skenari dhe regjia e këtij filmi është bërë nga Luan Kryeziu, producent Nusret Pllana, kamera nga Statovci dhe Blerim GJinovci , si dhe monazhin e ka bërë Alban Maloku.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *