Home / Komuna jonë / Debat me kandidatët për kryetar të Rahovecit

Debat me kandidatët për kryetar të Rahovecit

Në kuadër të fushatës për zgjedhjet lokale 2017 në Komunën e Rahovecit, Qendra Rinore SHLK do të mbajë debat me kandidatët e propozuara nga partite politike për Kryetar të Komunës së Rahovecit.

Debatet mbahen nga data 09.10.2017 deri me datën 13.10.2017 me fillim nga ora 13:00 në objektin e Qendrën Rinore SHLK.

Të ftuar në këto debate do të jenë të rinjtë nga Komuna e Rahovecit  dhe vullnetarë të Qendrës Rinore.

Në këto debate kandidatët për kryetar të Komunës së Rahovecit do të prezantojnë planet e tyre për rininë e Rahovecit.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *