Home / Komuna jonë / Fillon projekti “Sanimi i gjendjes së pyjeve” në Komunën e Rahovecit

Fillon projekti “Sanimi i gjendjes së pyjeve” në Komunën e Rahovecit

Në Komunën e Rahovecit ka filluar projekti për “Sanimin e gjendjes së pyjeve”.

Projekti i përbashkët në mes të Komunës dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale ka filluar në bjeshkët e Komunës së Rahovecit për rrallimin paratregtar “Sanimi i gjendjes së pyjeve” .

“Fillimin e punimeve në projektin ”Sanimi i gjendjes së pyjeve” që realizohet në mes të Komunës së Rahovecit dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale nga afër e ka parë Jeton Kryeziu, shef i sektorit të pylltarisë në Komunën e Rahovecit, i cili thotë se ky projekt do të zgjasë dy muaj dhe qëllimi i këtij projekti është zhvillimi i trungjeve me trashësi mbi 10 cm dhe rrallimi i tyre.”-thuhet në një njoftim nga Komuna e Rahovecit për Radio Aktiv.

Për këtë projekt janë punësuar pesëmbëdhjetë puntorë dhe dy  puntorë vëzhgues, të punsuarit janë të fshatrave Senoc, Pastasellë dhe Kazmik.

About admin

Check Also

Aktivitetet për shënimin e “Javës së dëshmorëve dhe heronjëve të Komunës së Rahovecit” kanë vazhduar me organizimin e Marshit të FSK-së

Gjatë ditës së djeshme , në Komunën e Rahovecit në kuadër të “Javës së heronjëve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *