Home / Kronikë Zgjedhore / PDK-Dega në Rahovec tubim zgjedhor në fshatin Potoqan i Epërm-Nushpal dhe Drenoc

PDK-Dega në Rahovec tubim zgjedhor në fshatin Potoqan i Epërm-Nushpal dhe Drenoc

Partia Demokratike e Kosovës dega në Rahovec me kandidat për kryetar të Rahovecit Prof.Dr Idriz Vehapin do të mbaj tubi  zgjedhor në fshatin Potoqan i Epërm-Nushpal dhe fshatin Drenoc.

“Partia Demokratike e Kosovës-Dega në Rahovec fushatën elektorale për Zgjedhjet Lokale të datës 22 tetor do të vazhdoj sot me datë 28 shtator në fshatrat:
Potoqan i Epërm-Nushpal në ora 19:00, në objektin e shkollës fillore “Sakip Bellaqa”,
Drenoc në ora 20:00, në shtëpinë e kulturës.
Ftohen të gjithë anëtarët, simpatizantët dhe qytetarë të interesuar që të marrin pjesë në tubimet zgjedhore, ku do të bëhet shpalosja e programit për Rahovecin gjatë katër viteve të ardhshme.”-thuhet në njoftim e PDK-së Dega në Rahovec.

Të pranishmëve në këtë tubim pritet t’u drejtohen kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të Rahovecit, si dhe kandidatët për asambleist nga radhët e PDK-së.

 

Hapsirë e sponzorizuar nga PDK-Dega në Rahovec

About admin

Check Also

Tubimi përmbyllës i AAK-së

Nesër në ora 16:15 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” në Rahovec AAK përmbyll fushatën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *