Home / Komuna jonë / Prezantohen Fanellat e KB Rahovecit për sezonin 2017/2018

Prezantohen Fanellat e KB Rahovecit për sezonin 2017/2018

Gjatë ditës së sotme janë prezantuar Fanellat e KB Rahovecit të cilat do të përdoren për sezonin e ri 2017/2018. Po ashtu, për herë parë do të kenë mundësi me anë të porosisë të kenë të gjithë qytetarët një fanellë të KB Rahovecit shkruhet në një njoftim në faqen zyrtare të KB Rahovecit.

“Fanellat janë të punuara në mënyrë të kujdeshme ndërsa ato simbolizojnë rrushin që është paraqitur përmes prezencës së fletës së hardhisë që është shtrirë ne fanell. Ato do të jenë dy ngjyrshe të kaltërta dhe të bardha qe do të përdoren si vendas e si mysafirë.”-thuhet në faqen zyrtare të KB Rahovecit.

Po ashtu përfaquesit e KB Rahovecit kanë prezantuar edhe uniformën e përfaqësimit (trenerkat),si dhe bluzat për nxemje të cilat do të përdoren nga basketbollistët para fillimit të ndeshje të cilat skuadra nga Rahoveci do t’i përdor gjatë ndeshjeve zyrtare.

Ndryshe, të gjitha  Fanella dhe bluzat për nxemje të KB Rahobvecit do të jenë në shitje për të gjithë të interesuarit.

 

 

 

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *