Home / Komuna jonë / Maarvel elektrizon atmosferën në Hardh Fest

Maarvel elektrizon atmosferën në Hardh Fest

Në natën e dytë të festivalit Hardh Fest 2017 që po mbahet në qytetin e Rahovecit ka performuar edhe Dj Maarvel i cili e ka elektrizuar publikun e pranishëm në Hardh Fest.

Dj Maarvel është njëri prej djemve të rinj të Rahovecit,djalosh shumë i talentuar i cili performon muzikë elektronike, muzikë e cila nuk është e dëgjuar shumë në Kosovë, mirëpo Maarvel po përkujdeset për elektrizimin dhe përhapjen e muzikës elektronike.

Përveq në Hardh Fest, Dj Maarvel ka performuar edhe në Beer Fest në Prishtinë, artist i cili është duke u kërkuar gjithmonë e më shumë.

 

About Dorentina Thaqi

Check Also

Fillon kubëzimi i rrugëve në fshatin Reti e Poshtme

Në fshatin Reti e Poshtme të Komunë së Rahvecit kanë filluar punimet për kubëzimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *