Home / Komuna jonë / KF Ratkoci dhe KF Gryka përballen të dielen në Ratkoc

KF Ratkoci dhe KF Gryka përballen të dielen në Ratkoc

Me datë 10.09.2017 në stadiumin “Rifat Hoti” në fshatin Ratkoc do të luajnë KF Ratkoci meKF Gryka.

Ndeshja fillon në ora 16:00.

Ftohen të gjithë ata që dëshirojnë të përcjellin këtë lojë.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *