Home / Komuna jonë / Legjenda botërore zgjedh Radio Aktiv për të dhënë intervistë

Legjenda botërore zgjedh Radio Aktiv për të dhënë intervistë

Legjenda botërore Joe Lynn Turner që do të performojë me datën 9 shtator në festivali Hardh Fest 2017 ka përzgjedhur 3 media për të dhënë intervistë, ku njëra prej tyre është edhe Radio Aktiv.

Hardh Fest 2017 mbahet në qytetin e Rahovecit nga data 7 shtator deri me datën 10 shtator 2017, ka bërë të ditur Agron Sokoli drejtor dhe organizator i festivalit.

Sokoli ishte i ftuar në intervistën e mbrëmjes në Radio Aktiv, më posht mund ta shikoni intervistën.

 

Posted by Radio Aktiv on Wednesday, September 6, 2017

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *