Home / Komuna jonë / Programi zyrtar në Hardh Fest 2017

Programi zyrtar në Hardh Fest 2017

Gjatë ditës së sotme është bërë publike edhe programi zyrtar i Hardh Fest 2017 që mbahet në qytetin e Rahovecit.

Festivali i vjeljes së rrushit fillon me 7 shtator 2017 dhe vazhdon deri me 10 shtator 2017, në qytetin e Rahovecit.

About admin

Check Also

4 vite kaluan, ndërsa hetimet ende po vazhdojnë.

Edhe 4 vjet pas vrasjes së Elvis Pistës organet e ndjekjes nuk kanë arritur ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *