Home / Komuna jonë / Tradita e shahut vazhdon

Tradita e shahut vazhdon

Tradita vazhdon,kampioni i 6-fishtë i Kosovës për të rinjë, Sulejman Kollari dominoi në gjysmefinalet e kampionatit individual te shahut ku moren pjese 72 shahist.

Sulejman Kollari, po ashtu ka qenë pjesmarës edhe në kampionat evropian dhe botëror.

Në finalen e madhe për titull kampion do të ndeshet me shahistet më të mirë kosovar si : B.Sadiku, P.Makolli dhe N.Saraci.

Vlen të ceket se të gjitha shpenzimet për këtë kampionat i kreu me mjete vetanake dhe njerzve që e duan sportin Rahovecas.

About Dorentina Thaqi

Check Also

Fillon kubëzimi i rrugëve në fshatin Reti e Poshtme

Në fshatin Reti e Poshtme të Komunë së Rahvecit kanë filluar punimet për kubëzimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *